Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente rutiere și aglomerație în această zonă Carambol rutier pe A2. Trafic restricționat

ro

16 Aug, 2020 18:25 1714 Marime text
  • Accident rutier pe A2, km 49, localitatea Sărulești(jud.Călărași) - sensul către capitală.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2, km 49, localitatea Sărulești(jud.Călărași) - sensul către capitală, traficul
este restricționat pe o bandă, se circulă pe banda 1 și pe banda de urgență, din cauza unui accident în care au fost implicate 3 auto (un auto în banda 2).

Nu au fost victime. Trafic intens pe sensul către București.

Amintim că, tot astăzi, un accident rutier s-a produs pe A2 București-Constanța, la kilometrul130(localitatea Borcea, jud. Călărași), sensul către Capitală. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul130(localitatea Borcea, jud. Călărași), sensul către Capitală, traficul este restricționat pe prima bandă din cauza  unui accident în care au fost implicate 6 autoturisme (ramase blocate, în banda 2).

O persoană rănită, posibil grav. Trafic intens pe sensul către București.

Și evenimentele rutiere de pe A2 produse astăzi, nu se opresc aici. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul104 (localitatea Dragalina, jud. Călărași), sensul către Capitală, traficul este restricționat pe prima bandă din cauza unui autoturism care a luat foc (cauze tehnice).Nu sunt victime.
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Cițește și: Accident rutier pe Autostrada A2 București-Constanța. Implicate șase autoturisme. O victimă rănită, posibil grav

UPDATE Autoturism, cuprins de flăcări, pe Autostrada A2 București-Constanța. Trafic restricționat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii