Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Eveniment rutier între Poarta Albă și Nazarcea. Patru minori au fost răniți

ro

16 Dec, 2019 18:31 5011 Marime text
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în localitatea Galeșu, județul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și o căruță. Accidentul s-a produs pe DJ 228A, între Poarta Albă si Nazarcea.

În urma impactului, o persoană a fost rănită. Victima este conștientă.

UPDATE 2: ​Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanta a declarat cu privire la accident:

Astăzi, în jurul orei 18.10, un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DJ 228A, dinspre localitatea Poarta Albă către localitatea Galeșu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, neînmatriculat, condus de un bărbat de 36 de ani, acesta fiind nesemnalizat corespunzător și fără a purta vestă reflectorizantă. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru minori, pasageri în autoturism, respectiv trei fete și un băiat, cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani”.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a declarat că, în urma accidentului rutier au rezultat patru victime (copii cu vârste între 14 și 16 ani). Cei patru au fost evaluati  medical la fața locului și transportați la spital pentru investigații medicale amănunțite cu un echipaj de prim răspuns si un echipaj SAJ, împreună cu însoțitorul.

Purtătorul de cuvânt al Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a declarat că doi copii, conștienți și stabili, au fost preluați de un echipaj SAJ B2, iar alți doi, o fată de 13 ani și un băiat de 14 ani, au fost transportați de o ambulanță SMURD. Fata prezintă traumatisme minore, iar pentru băiat există suspiciunea de fractură la picior.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, a declarat că minorii sunt pasageri ai autoturismului implicat în accident. 

„Căruța era nesemnalizată”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt Andreea Iliescu.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii