Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Etnobotanice la promoţie Tânăr „lucrat” de ofiţerii BCCO Constanţa (video)

ro

20 Feb, 2014 00:00 4524 Marime text
Un tânăr de 19 ani, din Constanţa, a ajuns pe mâna ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa. El a fost prins în timp ce dorea să vândă 19 plicuri care conţineau substanţe psihotrope.
Băiatul este o mai veche cunoştinţă a oamenilor legii.

 
Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona „Boema”, a observat „o mai veche cunoştinţă”, pe S.C., de 22 de ani, din Constanţa, care oferea spre vânzare plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde. La vederea militarilor, a început să se agite şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.
Asupra lui, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină 19 plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde.
A declarat iniţial că şi-a „achiziţionat marfa” pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de o persoană care a vrut să prindă „oferta promoţională”. A mai adăugat că dorea să vândă plicurile „la promoţie”, cu zece lei bucata. Plicurile găsite asupra tânărului au fost predate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii