Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

El este deţinutul încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă care a fugit

ro

04 Jun, 2013 00:00 2193 Marime text
Ieri, Alexandru Puenaru, în vârstă de 28 ani, persoană privată de libertate condamnată la 3 ani pentru furt şi încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă, a părăsit punctul de lucru la care era repartizat.

Deţinutul în cauză făcea parte dintr-un grup de 20 deţinuţi care executau muncă necalificată, din data de 22 mai, la o clădire aflată în construcţie, în localitatea Constanţa.
Persoana privată de libertate executa pedeapsa în regim semideschis şi urma să fie analizată în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată la începutul lunii august.
În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în localitatea Giurgiu, are constituţie slabă, înălţimea de 175 cm, păr şaten închis şi, la momentul părăsirii punctului de lucru, era îmbrăcat în pantaloni scurţi, un tricou de culoare roşie inscripţionat cu un desen cu flăcări şi pantofi tip sport.
De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii