Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dus la arestare pentru moartea unui om

ro

04 Mar, 2014 00:00 1648 Marime text
Ion Cristea, de 24 de ani, din Medgidia, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, a fost dus la arestare.
 
Tânărul este principalul suspect pentru moartea lui Florin Bunea, de aproape 35 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu. Concret, în sarcina lui Cristea, procurorii au reţinut că, la data de 1 martie, în jurul orei 23.00, pe fondul unei relaţii conflictuale mai vechi, a participat, la discoteca din satul Cuza Vodă, împreună cu alte persoane, la agresarea violentă a lui Florin Bunea. Acesta a fost lovit de mai multe ori cu obiecte vulnerante metalice şi cu cuţitul la nivelul întregului corp, aşa încât victima a suferit multiple leziuni care au dus la deces, cea mai gravă leziune fiind o plagă tăiată-înţepată toracică.
Ieri, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă faţă de Ion Cristea, pentru 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare, potrivit competenţei materiale, judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii