Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dumnezeu ia întotdeauna persoanele bune, pentru a le face îngeri” Marian Mezdrea a făcut infarct! Legiştii caută „vinovaţii”

ro

01 Aug, 2014 00:00 3712 Marime text
Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” va stabili, în circa 30 de zile, cauzele care au dus la moartea lui Marian Mezdrea, de 23 de ani, din Bucureşti. Acestuia i s-a făcut rău, în clubul Le Gaga, din staţiunea Mamaia, decedând la scurt timp. În urma cercetărilor specifice, angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa au stabilit că tânărul bucureştean a făcut infarct. În prezent, angajaţii de la Mina Minovici au sarcina să stabilească din ce cauză a făcut infarct Marian Mezdrea. 

În continuare, pe pagina de socializare realizată după moartea tânărului, apropiaţii lui Marian Mezdrea postează mesaje în amintirea lui. „Un băiat zâmbitor... aşa era cunoscut de cei mai mulţi dintre noi. Aşa a fost mereu. Se spune că Dumnezeu ia întotdeauna persoanele bune, pentru a le face îngeri... aşa cred că s-a întâmplat şi acum. Marian a devenit un înger care ne veghează pe toţi!”, susţine un apropiat. Un altul ţine să-i încurajeze pe părinţii lui Marian: „Se lasă noaptea şi îngerii merg la culcare, noi toţi dormim, părinţii ce pot face oare? O întrebare prostească, aceşti părinţi îşi vor mai reveni vreodată? Răspunsul e simplu şi doar cei ce au trecut prin experienţa cruntă de viaţă pot deschide gura să spună „Doamne, iartă!”. Restul, rugaţi-vă să nu ştiţi ce înseamnă durerea lor, a părinţilor! Dumnezeu să-i aibă sub aripa lui ocrotitoare, să le uşureze lacrimile şi, încet, încet, să le aducă amorţeala pentru că uitarea nu este cuvântul inventat pentru ei. Nimeni nu ştie ce înseamnă, oricât de mult l-ar fi iubit, oricât de mult orice, pentru voi, părinţii, nu s-a inventat cuvântul durere, poate nu veţi citi cuvintele acestea, dar sunt din inimă pentru inimi. Condoleanţe! Cuvânt sec şi prea puţin pentru asemenea durere, dar... nu ştim altul, aşa că...”. „Marian, tu eşti mereu printre noi! Noi te vom iubi, iar tu ne vei veghea paşii în fiecare zi! Trebuie să îţi veghezi părinţii de acolo, de sus! Rămas bun, suflet frumos!”, se mai arată pe pagina realizată după moartea tânărului bucureştean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii