Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Dinu rămâne după gratii după ce le-ar fi violat pe nepoatele sale

ro

03 Dec, 2015 00:00 2288 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul contestator Dumitru Dinu, aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Decizia judecătorilor constănţeni este definitivă, astfel că Dumitru Dinu va rămâne în arest preventiv.
 
Reamintim că, la începutul lunii noiembrie, a ieşit la iveală un caz cutremurător petrecut în localitatea Hârşova. Două minore ar fi fost violate în repetate rânduri chiar de către unchiul lor. Calvarul celor două fete a ieşit la iveală atunci când o soră mai mare a acestora l-a reclamat pe unchiul lor, Dumitru Dinu, de 45 de ani. Fata nu a mai putut îndura suferinţa surorilor ei.
 
Ea le-a povestit oamenilor legii că surorile ei ar fi fost violate în perioada 2012 - 2014 de Dumitru Dinu. Drept urmare, a doua zi după sesizare, adică pe 29 octombrie, cele două fete au fost examinate din punct de vedere medico-legal, iar în urma cercetărilor desfăşurate, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Dumitru Dinu, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tentativă la viol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii