Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminica nenorocirilor la Constanța Accidente mortale, oameni răniți, evacuați, care s-au sinucis ori s-au înecat

ro

26 Apr, 2021 00:21 12334 Marime text
  • Ieri, în sfânta zi de Florii, pentru ortodocși, a fost nenorocire în Constanța. O zi plină de necazuri în care accidentele s-au ținut lanț.

O doctoriță s-ar fi sinucis, un pescar s-a înecat. O explozie la un bloc din Zona Salvare a fost evacuat.
 
Prima mare nenorocire a avut loc la Comana în jurul orei 03.00. O mașină s-a făcut praf, o alta s-a făcut una cu copacul. Un om a murit în mașina Audi A6..

La puțin timp a avut loc o altă nenorocire. În tot municipiul se vorbea că o femeie medic s-ar fi sinucis.

Este vorba despre un medic de la spitalul Heka din Constanța, specialist, în Medicină Internă. Avea doar 38 de ani.
 
În jurul prânzului o altă nenorocire: Prin apel unic de urgență la 112, pompierii au fost solicitați să intervină, în Constanța, pe aleea Topolog, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu, la un apartament.

La fața locului au fost alocate echipaje de intervenție din cadrul detașamentului Palas și anume două autospeciale de stingere, o autoscară și un SMURD B, de la detașamentul FRIPIS un echipaj de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple.
 
Echipajul de descarcerare, care a ajuns primul la fața locului, a intervenit cu un stingător și a lichidat incendiul care se manifesta la aragaz.

În urma evenimentului au rezultat două victime.

Una dintre acestea prezenta arsuri de gradul doi, iar cealaltă a avut atac de panică. Au fost preluate de echipajele SAJ și echipajul SMURD.

Ulterior, cea cu arsuri a fost tranportată la spital. Persoanele aflate în lociunță s-au autoevacuat până la ajungerea echipajelor de pompieri.
 
În jurul orelor 20.00 un bărbat aflat, se pare, la pescuit, a murit după ce a căzut, în canal, la Medgidia.


La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Constanța care a constatat decesul.

Ceva mai târziu, un alt accident. De  data asta la intrare în Ovidiu, dinspre Constanța. Două autoturisme au fost implicate în eveniment. În urma accidentului au rezultat mai multe victime.
 
Potrivit SAJ Constanța o tânără a decedat în ciuda eforturilor medicilor, iar alte patru victime, conștiente, au fost transportate la spital.
Fata, de fel din județul Argeș, avea doar 17 ani!

La toate nenorocirile de ieri se mai adaugă și patru persoane infectate cu COVID-19 care au decedat, la nivelul județului Constanța.

Este vorba despre două femei și doi bărbați cu vârste cuprinse între 49 și 83 de ani.

Și pe lângă toate astea au fost tot felul de accidente: la Mangalia, la Năvodari, la Pecineaga, la Amzacea. Toate soldate cu răniți și cu pagube materiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii