Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSU pune la dispoziție două numere de telefon pentru familiile celor implicați în accidentul de pe A2

ro

05 Nov, 2016 11:42 1337 Marime text
Departamentul pentru Situații de Urgență pune la dispoziție două numere de telefon pentru familiile celor implicați în accidentul de pe A2 și anume 021.264.85.15 și 021.264.85.16, potrivit unui anunț publicat  pe pagina de Facebook a DSU.
 
Un accident în lanț, în care au fost implicate cel puțin de 20 autovehicule, a avut loc în această dimineață pe A2, la kilometrul 67, în apropiere de Lehliu.
 
Până în prezent, accidentul s-a soldat cu 4 morți și 39 de răniți, unele dintre persoanele rănite fiind în stare gravă, a anunțat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, șeful DSU.
 
Potrivit acestuia, până în prezent, intervenția a decurs normal, însă este îngreunată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
 
Un număr de 12 răniți în accidentul de pe A2 au fost direcționați către spitalul din Lehliu, 5 către Spitalul Pantelimon și 3 la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, iar celorlalți li se acordă primul ajutor în spitalul mobil deplasat la fața locului, urmând a fi decis dacă vor fi direcționați și ei spre unități medicale, a declarat,  purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, citat de Agerpres.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • petru 05 Nov, 2016 12:56 An alte tari ,politia si traficul iau toate masurile pentru a evita pe cat se poate accidentele . La noi zice politia "dale pace ca se descurca ei " Dute unde vrei tu an europa ,si vei vedea pe langa indicatoare ,vei observa politia trecand cu girofarurile la un interval mic de timp pentru a modera traficul si chiar ie adevarat in momentul acela toata lume ia piciorul de pe acceleratie si mareste atentia .La noi politia asteapta telefonul ,