Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dramatic Fiul femeii care s-a aruncat de la balconul în flăcări a murit în urmă cu o lună. Cauza incendiului ar fi altarul improvizat în casă

ro

16 Feb, 2021 11:14 23355 Marime text



Cristian Mihai Amarandei, inspectorul șef de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, a punctat că intervenția de pe bulevardul Mamaia, la incendiul produs la un apartament a fost conform protocolului.

De altfel, o femeie de 57 de ani a sărit de la balcon pentru a scăpa de flăcările și fumul de care era înconjurată. Conform pompierilor, în apartament se afla femeia, alături de soțul acesteia. „Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”, a spus șeful ISU.

Totodată, nu este prima tragedie prin care trece familia de la începutul anului. Fiul acestora ar fi murit în luna ianuarie. „Din câte am înțeles, într-o cameră, femeia aprindea lumânări după ce fiul a murit acum cel mult o lună de zile”, a adăugat Amarandei, care a punctat că ar putea fi aceasta cauza incendiului.

Femeia de 57 de ani a sărit de la etajul al șaselea al imobilului, iar medicii au aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul acesteia.

Citește și
Momentul în care femeia cade de la balconul cuprins de flăcări, în Constanța

Incendiu la un apartament de pe bulevardul Mamaia, din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii