Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drama tinerei care s-a aruncat de pe Podul de la Agigea Luni s-a sinucis. Miercuri a fost îngropată. Azi trebuia să fie nunta

ro

14 Sep, 2019 07:26 5174 Marime text
O durere care nu poate fi descrisă. Numai atât se poate spune despre nenorocirea care s-a abătut, luni, peste familiile fetei ce s-a aruncat, de pe Podul de la Agigea.

Chiar dacă au fost mobilizate forţe impresionante pentru recuperarea ei, a fost prea târziu pentru femeia de 32 de ani.

S-a sinucis fără să lase vreun bilet de adio în urma ei, ci doar tristeţe.

Urma să se căsătorească astăzi.

Logodnicul tineri, şi aşa destul de dărâmat, a găsit puterea să scrie acum câteva zile că tânăra urma să fie condusă pe ultimul drum.

„A plecat în ceruri sufletul meu pentru totdeauna. Bubulina mea a fost un înger pe pământ. Nu te voi uita niciodata iubirea mea. Dumnezeu să te odihneasca în pace!

Cine vrea sa o conduca pe ultimul drum, să vină mâine la Cimitirul Municipal de pe strada Baba Novac. Ora 14.00”, scria atunci logodnicul femeii.

 
Reamintim că lunea trecută, la Agigea, sub podul peste Canalul Dunăre Marea Neagră a fost declanşată o amplă operaţiune de căutare a unei tinere de 32 de ani.

„Pompierii hunedoreni au participat la intervenţie alături de scafandri din Constanţa, ISU Arad, ISU Suceava şi ISU Sibiu, în zona în care presupunea că o tânără s-a aruncat în apă de pe un pod. După căutări, a fost găsit trupul neînsufleţit al femeii care, după declaraţiile martorilor, urma să se căsătorească”, a precizat, atunci, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

ISU Hunedoara se numără printre primele instituţii din ţară care a organizat o echipă de scafandri în vederea participării la acţiuni de salvare şi recuperare a victimelor, aceştia intervenind, la nevoie, şi pe raza altor judeţe.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii