Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dramă fără margini în urma accidentului de la CET Destin frânt mult prea devreme. Marian Ivan a plecat la îngeri

ro

03 Jun, 2016 00:00 3689 Marime text

 
Marian Ivan, adolescentul în vârstă de 16 ani care şi-a pierdut viaţa în urma cumplitului accident petrecut luni pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona CET, a fost condus, ieri, pe ultimul drum.
 
Zeci de persoane au fost alături de familie pentru a-şi lua adio de la Marian. Familia, prietenii şi colegii regretă moartea prematură a tânărului. Marian era un copil bun, iubit de vecini și de colegi.
 
Familia era distrusă şi plângea la capul copilului, care a plecat mult prea devreme de pe această lume. Colegii de şcoală ai lui Marian sunt înmărmuriţi şi nu le vine să creadă că acesta nu va mai fi prezent în vieţile lor.
 
Marian, copilul de 16 ani, se afla în maşină cu un alt băiat, Constantin Ciubotaru, de 23 de ani. Acesta din urmă a fost operat, are o mână în ghips, el fiind cel care a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a putea fi scos apoi de sub maşină. Autoturismul în care se aflau aceştia era condus de Cornel Robert Georgescu, tânărul de 27 de ani care ar fi produs tragicul accident de pe Aurel Vlaicu.
 
Presupusul vinovat de producerea accidentului este acuzat de: conducere fără a poseda permis de conducere, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului, ucidere din culpă, potrivit art. 192 din noul Cod de Procedură Penală. La instanţa de judecată, Cornel Robert Georgescu a fost scos din arest şi dus de urgenţă la spital cu o ambulanţă SMURD.
 
Vă reamintim faptul că un accident rutier înfiorător a avut loc luni seară pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în zona CET. Un adolescent a murit şi patru persoane au ajuns grav rănite la spital. Totul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism ar fi intrat pe contrasens, ar fi tăiat linia continuă şi ar fi fost lovit de o altă maşină, care circula regulamentar. Celelalte patru victime ale accidentului se află încă în spital. Anchetatorii continuă investigaţiile în acest caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Martor 04 Jun, 2016 15:27 Păcat de tânărul de 16 ani. Nu pot sa cred ca celălalt șofer nu va fi acuzat, pentru ca avea o viteza muuuult peste limita legala. Se vede clar in filmarea de la spălătorie, diferența de timp dintre el și a doua masina care ajunge la locul accidentului si oprește pe avarii. Ambii am fost la semafor si am plecat in acelasi timp. Sper ca Poliția Constanța sa faca cercetările necesare si sa dea un exemplu pt acești teribiliști!