Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragoş Ciupercescu, atentatorul cu grenadă de la Liceul bucureştean "Jean Monet", va fi eliberat condiţionat

ro

16 Dec, 2016 14:16 1865 Marime text

Dragoş Ciupercescu, atentatorul cu grenadă de la Liceul bucureştean "Jean Monet", va fi eliberat condiţionat. Tribunalul Ilfov i-a admis, joi, solicitarea de eliberare condiţionată. Potrivit unor surse judiciare, Comisia de liberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava recomandase ca acesta să revină cu o cerere similară peste un an.

Potrivit surselor citate de News.ro, iniţial, Dragos Ciupercescu a solicitat Penitenciarului Jilava, unde ispăşea o pedeapsă de 18 ani de închisoare, dată de instanţa supremă în 2007, eliberarea condiţionată. Comisia de liberări condiţionate a penitenciarului a hotărât însă ca acesta să revină cu o nouă cerere peste un an.

”Admite contestaţia declarată de petentul Ciupercescu Dragoş împotriva sentinţei penale nr. 2465 din dată de 19.10.2016 pronunţate de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 25451/4/2016. Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza: În temeiul art. 587 alin. 3 Cod procedura penală, admite propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Ciupercescu Dragoş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Ciupercescu Dragoş”, se arată pe portalul Tribunalului Ilfov.
În aceste condiţii, Ciupercescu urmează să fie eliberat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii