Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două victime Căutat pentru producerea unui accident rutier

ro

30 Aug, 2013 00:00 1628 Marime text
Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că incidentul a avut din cauza unui şofer care nu a respectat distanţa de siguranţă în mers.

Organele de anchetă afirmă că, ieri dimineaţă, Alexandru Dumitru, de 30 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa, pe banda nr. 3. În momentul în care a ajuns în zona hotelului Laguna, din cauza nerespectării distanţei de siguranţă în mers, după cum afirmă rutieriştii, bărbatul a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus regulamentar de Ion Cotae, de 49 de ani, din Constanţa. După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism şi-a continuat deplasarea, acesta abandonând autovehiculul la circa 500 de metri faţă de locul producerii accidentului şi a părăsit locul fără încuviinţarea organelor de poliţie.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Viorel Radu, de 27 de ani, din Dâmboviţa, şi a lui Florin Ana, de 29 de ani, din Dâmboviţa, ambii pasageri din cel de-al doilea autoturism. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii