Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:52 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane cercetate Voiau să comercializeze peşte fără acte legale

ro

17 Jul, 2014 00:00 752 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Tulcea, împreună cu reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au controlat, marţi, 15 iulie, sediul unei societăţi comerciale situate pe malul canalului Dunavăţul de Jos.
Aceştia au descoperit cantitatea de 194 de kilograme de peşte din speciile caras şi biban, pentru care administratorul societăţii comerciale, A.A., în vârstă de 57 de ani, domiciliat în municipiul Tulcea, nu a putut prezenta documente justificative.
În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră tulceni l-au identificat pe cetăţeanul român L.L., în vârstă de 45 de ani, care transporta, în bagajul personal, 33 de kilograme de peşte din speciile caras, ştiucă şi biban, pentru care nu avea documente legale. Bărbatul în cauză, domiciliat în judeţul Vrancea, a declarat faptul că intenţiona să comercializeze cantitatea de peşte.
Cele două persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea peştelui fără documente legale“. Cât priveşte marfa, aceasta a fost confiscată şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii