Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două maşini s-au ciocnit la Constanţa. Printre victime, doi copii (galerie foto + video)

ro

22 Aug, 2015 00:00 1787 Marime text
Un accident a avut loc în Constanța, ieri după-amiază, cinci persoane fiind rănite în urma impactului dintre două autoturisme. Produs în jurul orei 16.55, la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu, accidentul a necesitat intervenţia a patru ambulanţe.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Deleni, își conducea mașina pe strada Mihai Viteazu, dinspre Trocadero spre bulevardul Mamaia. Ajungând la intersecția cu strada Nicolae Iorga, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire“ și a intrat în intersecție, lovind un alt autoturism, care venea pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Tomis către Alexandru Lăpuşneanu. La volanul celui de-al doilea autoturism implicat în accident se afla tot un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Constanţa.
 
Cinci persoane au fost rănite în urma impactului. Este vorba despre cei doi șoferi, dar și de trei pasageri din mașina condusă regulamentar, printre aceştia numărându-se o femeie, o fetiță (în vârstă de cinci ani) și un băiat (de opt ani), toţi trei având domiciliul în Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii