Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regulile de circulaţie, bată-le vina! Două femei şi un copil de numai două luni, accidentaţi în weekend

ro

31 Aug, 2015 00:00 1284 Marime text
Indicatoarele ignorate, viteza sau neatenţia sunt doar câteva dintre motivele care au dus la producerea unor accidente rutiere şi în weekend-ul ce s-a încheiat. De exemplu, şoferul unui autoturism marca BMW se deplasa de pe strada Ion Roată către strada I.L. Caragiale. Poliţiştii rutieri spun că acesta nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“ şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes-Benz, condus de o femeie. Şoferiţa Mercedes-ului a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Un alt accident s-a produs sâmbătă, la Ovidiu. Un constănţean de 61 de ani a condus o autoutilitară marca Peugeot Expert, din direcţia Ovidiu către Mihail Kogălniceanu. Ajungând la intersecţia cu DJ 228, din cauza neatenţiei, el a intrat în coliziune cu autoturismul Skoda Fabia, condus de o femeie de 25 de ani, din Năvodari, care, deplasându-se în aceeaşi direcţie de mers, era oprită pentru a vira la stânga. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a tinerei de la volanul autoturismului Skoda Fabia.
 
Un alt tânăr, de 28 de ani, din satul Stupina, comuna Crucea, a condus autoturismul marca BMW 320, prin localitatea Mihail Kogălniceanu, din direcţia Nicolae Bălcescu către Ovidiu. La un moment dat, ajungând la intersecţia cu strada Victoriei, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Dacia 1304, condusă de un bărbat de 59 de ani, din Mihail Kogălniceanu, care, deplasându-se în aceeaşi direcţie de mers, a oprit pentru a vira la stânga pe strada Victoriei. În urma acestui incident rutier, un minor de numai două luni, din Stupina, pasager în autoturismul BMW, a fost rănit.
 
Şi ieri a avut loc un accident pe strada IL Caragiale, aproape de intersecţia cu strada Burada, în sensul de mers spre Casa de Cultură. Din fericire, acest incident rutier s-a lăsat doar cu pagube materiale. În zonă, pentru ceva timp, s-a circulat foarte greu.
 
Sursa foto: Facebook (InfoTrafic)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii