Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La final de sezon estival… Două cadavre, scoase de valuri pe plajă

ro

24 Aug, 2015 00:00 1425 Marime text
Cadavrele a doi bărbaţi au fost aduse de valuri la ţărm, la sfârşitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat, în staţiunile Costineşti şi Olimp. Primul trup neînsufleţit a fost adus, sâmbătă dimineaţă, la ţărm de valurile mării, în zona epavei din Costineşti. Descoperirea a fost făcută de un turist care se plimba pe plajă şi care a sunat imediat la 112.
 
Dr. Claudia Tatarici, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, a precizat că trupul bărbatului se afla în stare avansată de descompunere. Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor.
 
Poliţiştii spun că acest cadavru aparţinea unui bărbat în vârstă de circa 30-35 de ani. Victima, care avea aproape 100 de kilograme şi 1,80 metri înălţime, avea calviţie frontală şi purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare roşie. La mâna dreaptă, bărbatul avea două brăţări din material textil cu inscripţiile „Camper“ şi „Electric Castre 2015“. Nu avea bunuri sau valori asupra sa. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipal Mangalia, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au apreciat că bărbatul s-ar fi înecat în urmă cu 4-5 zile.
 
Tot sâmbătă, însă pe la ora prânzului, un al doilea cadavru a fost descoperit pe plaja din Olimp. Trupul neînsufleţit aparţinea unui bărbat în vârstă de aproximativ 40-45 de ani. Bărbatul avea 1,78 m, era atletic, avea tenul deschis, faţa ovală, părul şaten, tuns scurt, şi purta un slip în culorile albastru şi negru. Şi trupul acestui bărbat a fost dus la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzei morţii.
 
Poliţiştii au deschis anchete în aceste cazuri, pentru a stabili identitatea victimelor, deoarece, până în acest moment, semnalmentele lor nu corespund cu nicio sesizare de dispariţie din ultima săptămână.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii