Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul a fost închis Patru ani de la tragedia de pe bulevardul Mamaia. O rulotă a luat foc. Fetiță carbonizată (video)

ro

03 Sep, 2021 00:00 7088 Marime text
 
  • După eveniment a fost deschis un dosar penal, cauza fiind instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
În urmă cu patru ani, în seara zilei de 03 septembrie 2017, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați să intervină pe bulevardul Mamaia, în zona Pescărie din municipiul Constanța.
 
O rulotă în care se afla un copil a luat foc.
 
O fetiță de șase ani a fost scoasă carbonizată.
 
Tatăl său a fost dus la spital cu arsuri de 40%. Ulterior, bărbatul a decedat.
 
După eveniment a fost deschis un dosar penal, cauza fiind instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
În urma cercetărilor specifice, procurorii au stabilit în sarcina tatălui o culpă, însă, având în vedere decesul acestui, dosarul a fost clasat.
 
Surse apropiate anchetei arată că în rulotă s-a fi încălzit apă, context în care a izbucnit incendiul. În încercarea de a stinge flăcăriule, din greseală, bărbatul ar fi aruncat cu benzină în foc, în loc de apă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
UPDATE
LIVE VIDEO Incendiu pe bulevardul Mamaia din Constanța. O rulotă a luat foc. Copil ars de viu în rulotă (galerie foto+video)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii