Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru viol

ro

25 Feb, 2013 23:22 1650 Marime text

Poliţiştii Secţiei 5 Rurale Cogealac au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Mihai Viteazu cu privire la faptul că, în ziua de 23 februarie, fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, a fost victima unui viol.

Cercetările au fost demarate, stabilindu-se ulterior că minora a mers la plimbare cu 3 persoane necunoscute (2 băieţi şi o fată), cu un autoturism, iar la un moment dat au ajuns în extravilanul oraşului Năvodari, unde, potrivit victimei, unul dintre băieţi ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta împotriva voinţei ei.

Având în vedere aspectele sesizate, minora a fost condusă la sediul Serviciului de Medicina Legală Constanţa în vederea examinării medicale, unde s-a stabilit că prezintă urme specifice agresiunii sexuale.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a suspecţilor.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, care ar putea marca adolescenţii şi familiile acestora, poliţiştii constănţeni recomandă tinerilor să nu dea curs unor astfel de invitaţii de a pleca la plimbări însoţiţi de persoane necunoscute. Poliţiştii recomandă ca în permanenţă tinerii să-şi încunoştinţeze părinţii despre locurile unde se deplasează şi de către cine sunt însoţiţi, să ţină în permanenţă legătura cu membrii familiei, iar când se simt în primejdie să solicite sprijinul poliţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii