Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru un bărbat din Tulcea care și-ar fi agresat animalul de companie

ro

20 Apr, 2022 11:49 939 Marime text
Jnadarmi Tulcea. Foto: IJJ TulceaAseară, în jurul orei 21.20, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde s-a reclamat că un bărbat are un comportament inadecvat față de un câine.
 
Potrivit IJJ Tulcea la fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta și întrebat de cele întâmplate, acesta a declarat că, în timp ce se afla în fața blocului, a observat un bărbat care ținea strâns în lesă un câine de talie mică, pe care îl trântea de pământ.

„Mai mulți vecini au observat comportamentul persoanei reclamate, astfel că au intervenit și au reușit să ia câinele de lângă stăpân, solicitând sprijinul forțelor de ordine. Întrebat de jandarmi, bărbatul reclamat a declarat că se afla la plimbare că câinele său, iar la un moment dat animalul s-a speriat și nu a mai vrut să traverseze strada, drept urmare l-a ținut scurt din lesă și l-a forțat să traverseze.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, faptă ce se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Bărbatul care a apelat la sprijinul jandarmilor a declarat că va lua el câinele și îl va îngriji cât este necesar până la finalizarea cercetărilor specifice“ - au precizat reprezentanții IJJ Tulcea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii