Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la casa unui tânăr Un bărbat din Medgidia, cercetat pentru tragedia rutieră din Bihor

ro

19 Jan, 2012 00:00 2065 Marime text

cap_6.jpgUn bărbat din Medgidia s-a ales cu un dosar penal, după ce microbuzul pe care îl conducea a fost implicat într-un grav accident rutier, eveniment înregistrat pe raza judeţului Bihor.

Prin intermediul unui comunicat de presă remis cotidianului ZIUA de Constanţa, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au informat în microbuz se aflau mai multe persoane decât ar fi trebuit, iar vinovat pentru producerea tragediei se face conducătorul auto, B.L., de 33 de ani, din Medgidia. Poliţia Rutieră Bihor continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului.

„Miercuri, 18 ianuarie, în jurul orei 06.30, pe DN 19, în afara localităţii bihorene Tarcea, B.L., de 33 de ani, din Medgidia, judeţul Constanţa, în timp ce conducea un microbuz înmatriculat în Germania, destinat transportului de persoane, cu o capacitate de 8+1 locuri, în care se aflau 11 pasageri şi conducătorul auto, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, pe timp de noapte. Astfel, a acroşat o alveolă pentru reducerea vitezei de la ieşirea din localitate, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar microbuzul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, o persoană a decedat, alţi doi pasageri au fost grav răniţi, alţi doi au suferit leziuni mai puţin grave, toate cele patru persoane fiind internate în spital pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Bihor continuă cercetările în cauză", conform IPJ Bihor. Tot potrivit acestora, cel decedat (C.E.) a avut vârsta de 28 de ani. La spital, cu răni grave, a ajuns o femeie de 31 de ani, M.R., din Medgidia şi un bărbat U.C., de 46 de ani, din Bistriţa Năsăud. De asemenea, tot la spital, dar cu răni uşoare, a ajuns M.T., de 29 de ani, din Medgidia, şi B.L., de 33 de ani, din Medgidia, conducătorul microbuzului. Oficialii Poliţiei din Bihor ne-au mai spus că celelalte persoane implicate în accident nu au rămas internate. Lucrătorii Serviciului Rutier Bihor anunţă continuarea cercetărilor specifice în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii