Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Episcopia Tulcii. Un preot şi soţia lui au murit într-un tragic accident. Se întorceau de la Ierusalim (galerie foto)

ro

14 Feb, 2019 00:42 20465 Marime text

„În urma unui grav accident, petrecut de dimineaţă în dreptul localităţii Slobozia Nouă, parintele Filimon Ionel, de la Parohia Peceneaga, alături de doamna preoteasa, au trecut la Domnul.

Aceştia aterizaseră de la Ierusalim şi se îndreptau către casă”, scrie pe pagina sa de Facebook părintele Alexandru Balaban, din Parohia Dăeni, judeţul Tulcea.


Acesta continuă si spune că „P.S. Visarion (Episcopul Tulcii-NR) a evidențiat la şedinţa administrativă lunară că se îndreptau de la Ierusalimul pământesc, la Ierusalimul Ceresc.

Alaturi de preoţii din Protoieria Babadag, a fost săvârşita o slujbă de pomenire pentru cei menționați mai sus.

Astăzi, la ora 17.00 PS Visarion, Episcopul Tulcii, alături de un sobor de preoţi, va săvârşi la Parohia Peceneaga, judeţul Tulcea, o slujbă de pomenire.

Reamintim că ieri dimineaţă, în jurul orei 05.00, la ieşirea din Slobozia Noua, judeţul Ialomiţa, pe DN 21, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. 

Maşina în care se aflau preotul şi soţia sa, a intrat pe contrasens, pe DN21, la ieşirea din localitatea Slobozia Nouă spre Brăila şi s-a ciocnit de un TIR.

”În timp ce un bărbat de 51 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Național 21 din direcția Slobozia către Brăila, la ieșire din Cartierul Slobozia Nouă ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din județul Brăila. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers.
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 51 de ani și a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani.
Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, precizează poliţiştii de la IPJ Ialomiţa într-un comunicat.

Cei doi soţi aterizaseră în urmă cu câteva ore pe aeroportul Otopeni, în urma unei călătorii de la Ierusalim şi se îndreptau spre casă.

Sursa foto: Facebook Alexandru Balaban+ISU Ialomita
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii