Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri, răniți într-un accident în județul Ialomița. Unul dintre șoferii implicați a plecat de la fața locului (GALERIE FOTO)

ro

19 Jan, 2022 09:27 1052 Marime text
Seara trecută, în jurul orei 23:00, Poliția Municipiului Urziceni a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Borănești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, care în urma coliziunii s-au răsturnat, unul în șanțul de pe marginea drumului și cel de-al doilea pe carosabil, lovind și o autoutilitară ce se afla staționată.

„În urma impactului, unul dintre șoferi, un tânăr de 21 de ani din localitatea Borănești și pasagerul din dreapta al aceluiași autoturism, de 22 de ani au fost răniți și transportați la unități medicale din București pentru investigații.

Cel de-al doilea șofer, de 20 de ani, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor“ - au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.


În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa foto: IPJ Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii