Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nici ziua nu mai eşti în siguranţă! Doi tineri i-au smuls unei femei bijuteriile de aur în plină stradă!

ro

04 Sep, 2015 00:00 1569 Marime text
Se spune că noaptea este periculos să umbli pe stradă, deoarece sub umbrela întunericului se petrec multe fapte antisociale. O femeie demonstrează însă că poţi să o păţeşti şi în miezul zilei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Constanţa au fost sesizaţi, ieri, de o femeie de 48 de ani, din Constanţa, că a fost jefuită. Ea a povestit că, pe 2 septembrie, în jurul orei 12.40, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Iorga, între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân, a fost acostată din spate de două persoane necunoscute (băiat și fată), care i-au smuls de la gât lanțul și cruciulița din aur, în greutate de aproximativ 17 grame. Prejudiciul a fost estimat la circa 4.000 de lei.
 
Femeia a prezentat şi semnalmentele celor două persoane. Băiatul este de etnie romă, are vârsta de aproximativ 16-18 ani, având o înălțime de 1,65 m-1,70 m, slab, cu părul tuns normal, de culoare închisă şi puțin ondulat. Fata este tot de etnie romă, având circa 16-17 ani, cu înălțime de aproximativ 1,50 m - 1,55 metri, slabă, păr lung, de culoare neagră, prins în coadă, fața rotundă, ochii mici, de culoare închisă, îmbrăcată cu haine de culoare închisă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea celor doi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii