Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi şoferi răniţi, în urma unor accidente, în judeţul Constanţa

ro

04 Nov, 2015 00:00 1491 Marime text


Două accidente rutiere au avut loc, ieri dimineaţă, în judeţul Constanţa. În urma evenimentelor, au fost răniţi doi şoferi.
 
Astfel, ieri, încă de dimineaţă, în jurul orelor 07.34, un bărbat, de 66 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe strada Lalelelor, dinspre strada Crizantemelor către DJ 226, şi, ajungând la intersecţia cu acesta, a efectuat viraj stânga către Săcele fără a acorda prioritate de trecere şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula pe DJ 226, dinspre Săcele către Năvodari, fiind condus de un tânăr, de 24 de ani, din Corbu. Bărbatul, de 24 de ani, are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 66 de ani.
 
După aproximativ o oră, în jurul orelor 08.41, un bărbat, de 79 de ani, din localitatea Ostrov, judeţul Constanţa, a condus un autoturism pe DN3, banda 1, dinspre Valu lui Traian către Constanţa şi, ajungând la km 255, a făcut viraj stânga încălcând marcajul longitudinal continuu pentru a efectua manevra de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers, pe banda numărul 2, de un bărbat, de 57 de ani, din Murfatlar, judeţul Constanţa. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a şoferului de 57 de ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii