Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi poliţişti locali, prinşi în flagrant când luau şpagă de la şoferi opriţi în trafic

ro

25 Nov, 2016 19:15 3004 Marime text
Doi agenţi de la Poliţia Locală Sector 3 au fost prinşi în flagrant, vineri, când luau mită de la un şofer pe care l-au oprit în trafic în zona Baba Novac din Sectorul 3 al Capitalei, aceştia fiind duşi pentru audieri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Cei doi agenţi de la Poliţia Locală Sector 3 au oprit un şofer pe motiv că a încălcat regulile de circulaţie. După ce au discutat cu şoferul, acesta le-a dat permisul de conducere şi talonul maşinii, iar printre aceste documente le-a pus şi bani.

Poliţişti de la Brigada Rutieră a Capitalei aflaţi în aceeaşi zonă i-au filmat pe cei doi când primeau bani de la şofer şi au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie (DGA). Ofiţerii DGA i-au luat pe cei doi agenţi de la Poliţia Locală Sector 3 şi i-au dus la Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru a fi audiaţi.

Procurorii urmează să stabilească dacă îi pun sub acuzare pe cei doi poliţişti şi iau măsuri preventive în cazul acestora, au precizat sursele citate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii