Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi copii şi patru adulţi, răniţi în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism, în Medgidia

ro

30 Jul, 2016 00:00 1216 Marime text
Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, ieri, în Medgidia. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanța şi o ambulanţă.
 
În urma evenimentului, şase persoane au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Un adult şi doi copii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate.
 
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, victimele au suferit doar traume minore, ce nu le pun viaţa în pericol.
 
Conform Serviciului Rutier Constanţa, „un bărbat în vârstă de 48 de ani a condus un autoturism pe strada Romană din municipiul Medgidia, dinspre strada Călugăreni, şi, ajungând la intersecţia dirijată cu strada Ovidiu, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului «Oprire», nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune laterală cu un microbuz care efectua transport public local de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, care circula pe strada Ovidiu.
Microbuzul a fost proiectat pe trotuar şi a avariat un contor de gaze naturale aflat pe cadrul unui imobil. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei pasageri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii