Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:45 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănţeni condamnaţi la închisoare reţinuţi şi încarceraţi. Ce pedepse au primit

ro

22 Apr, 2017 09:54 3011 Marime text
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 128 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
În perioada 14 - 20 aprilie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 85 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 61 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori.
 
De asemenea, au fost depistate 43 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 30 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 5 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 3 aveau sentințe penale de internare.
 
Exemple:
 
Un bărbat, de 42 de ani, din Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani și 11 luni pentru comiterea infracțiunilor de aderare la grup infracțional, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani a fost depistat, la data de 14 aprilie a.c., în Arad, fiind încarcerat în Penitenciarul Arad.
 
Polițiștii din Constanța au depistat, la data de 17 aprilie 2017, un bărbat, de 53 de ani, din localitatea Ion Corvin, județul Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 7 ani pentru comiterea  infracțiunii de evaziune fiscală. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 14 aprilie a.c., un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Siliștea, județul Brăila, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, a fost depistat și încarcerat în Penitenciarul Arad.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii