Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănţeni, condamnaţi la închisoare, prinşi când voiau să fugă din ţară

ro

20 Feb, 2017 14:06 1764 Marime text
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș au depistat doi bărbaţi, din judeţul Constanţa, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriți general de către autoritățile din România. Pe numele lor erau emise mandate europene de arestare, aceștia având de executat pedepse cu închisoarea.
Potrivit reprezentanţilor I.T.P.F. Oradea, la sfârşitul săptămânii trecute la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-au prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățenii români Egyedi C., în vârstă de 29 de ani si Florian Ș., în vârstă de 28 de ani, ambii din județul Constanța.
În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbaților erau emise, de către autoritățile române, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani, respectiv 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului.
Bărbații au fost predați unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Sursa Foto: Ziua de CONSTANŢA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii