Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist ameninţat cu un cuţit Doi bărbaţi din Corbu, trimişi după gratii pentru ultraj

ro

01 Apr, 2015 00:00 1747 Marime text
Marian Romanescu şi Ion-Dan Chiparcă riscă să petreacă următoarele 30 de zile după gratii, ei fiind cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
 
Astfel, conform anchetatorilor, ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de cei doi bărbaţi.
 
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, duminică noapte, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Cogealac au fost sesizaţi de un bărbat despre faptul că, în timp ce se afla într-un bar din comună, a fost ameninţat cu acte de violenţă de un individ din Corbu. Astfel, persoana vătămată s-a deplasat împreună cu un alt poliţist la localul Largeo Activ din Corbu. La vederea poliţiştilor, Dan Chiparcă, de 39 de ani, bărbatul reclamat, şi Marian Romanescu, de 24 de ani, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au devenit agresivi şi l-au ameninţat pe agentul de poliţie Cătălin Toader cu acte de violenţă şi strângerea de gât, dar l-au ameninţat şi cu un cuţit şi o bâtă. După imobilizare, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii