Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA a cerut cu executare Închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii pentru Adrian Stan, fostul primar din Techirghiol (rechizitoriu)

ro

25 Feb, 2016 00:00 2748 Marime text


Trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, Viorel Adrian Stan, fostul primar din Techirghiol (PNL), a fost condamnat, ieri, de judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa, la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare,
 
Stan a fost găsit vinovat de luare de mită. Fostul primar a beneficiat de reducerea pedepsei pentru că a recunoscut faptele imputate de procurorii DNA. De partea cealaltă, procurorii Anticorupţie au cerut ca fostul primar din Techirghiol să primească închisoare cu executare.
 
Revenind la sentinţa de ieri, judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa, a dispus suspendarea executării pedepsei şi a stabilit termenul de supraveghere pentru o durată de trei ani.
 
Pe durata termenului de supraveghere, Stan trebuie, printre altele, să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală a Primăriei Constanţa sau în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanţa.
 
Instanţa a mai constatat că suma de 40.000 de lei pusă la dispoziţia denunţătorului de organele judiciare prin procesul-verbal a fost recuperată cu ocazia flagrantului.
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Citeşte şi  Rechizitoriu - Adrian Stan, primarul suspendat de la Techirghiol, 40.000 de lei într-un plic pus în ziar (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii