Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din dragoste Un bărbat a ameninţat că a pus o bombă la o fabrică din zona Obor

ro

22 Oct, 2015 00:00 1857 Marime text


Panică, ieri, în jurul prânzului, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la o firmă din spatele Petrom, lângă Obor. Poliţiștii constănţeni și pirotehnicienii au fost alertaţi cu privire la faptul că un bărbat din Mihail Kogălniceanu a anunţat că a pus o bombă la o fabrică de confecţii din zonă.
 
Conform unor informaţii, bărbatul ar fi făcut acest lucru întrucât s-ar fi certat cu concubina lui, care ar fi angajată la această firmă. La faţa locului s-au deplasat și pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, dar şi ambulanţe.
 
Angajaţii confecţiei au fost evacuaţi, iar poliţiştii au izolat imediat zona din apropierea benzinăriei. Pirotehnicienii nu au găsit niciun dispozitiv exploziv şi între timp a fost identificat şi bărbatul care ameninţase cu bomba. Autorul faptei, Gheorghe Negrea, de 57 de ani, era în stare de ebrietate şi a fost condus la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa pentru a fi audiat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii