Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Trei persoane reținute. Comercializau cocaină prin cluburi

ro

12 Aug, 2020 17:46 1196 Marime text
La data de 12.08.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza muncipiului București și a județului Călărași, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

În cauză s-a stabilit faptul că 3 persoane desfășoară activități de comercializare de cocaină, pe raza municipiului București, cu preponderență în cluburi, la prețul de 80-100 euro/gram, în funcție de cantitate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate cantitatea de 5 grame de cocaină, suma de 32.000 de lei, diferite materiale folosite la porționarea și ambalarea drogurilor și un autoturism.

La sediul DIICOT – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 3 persoane.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii