Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Tineri vasluieni, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. Zeci de pastile de ecstasy au fost confiscate

ro

12 Jul, 2020 10:40 1901 Marime text
  • Doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc
  • R.L.M. a fost depistat în timp ce încerca să pună în vânzare 50 de pastile de escstasy, în schimbul a 2500 lei
     
La data de 12.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților R.L.M. și F.R.A. în vârstă de 19, respeciv 20 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

La data de 11.07.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului R.L.M., pe raza municipiului Iași, în timp ce încerca să comercializeze 85 pastile de ecstasy, care urmau să fie distribuite participanților la o petrecere ce urma să aibă loc într-un club de pe raza municipiului.

La aceeași dată, s-a organizat, pe raza municipiului Bârlad, o a două acțiune de prindere în flagrant, a inculpatului F.R.A., sursa de aprovizionare cu droguri de mare risc a inculpatului R.L.M., care a fost depistat în timp ce încerca să pună în vânzare 50 de pastile de escstasy, în schimbul sumei de 2500 lei.

În cursul zilei de astăzi, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii