Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Percheziţii domiciliare într-un dosar penal de trafic de minori. Patru persoane, reţinute

ro

11 Oct, 2019 14:15 1248 Marime text
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj și procurorii DIICOT au efectuat trei percheziții domiciliare și au pus în executare patru mandate de aducere, într-un dosar penal de trafic de minori, fiind reținute două persoane.
               
La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii DIICOT – B.T. Gorj, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuințele a doi gorjeni şi au pus în aplicare patru mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două laptop-uri, 20 de hard-disck-uri, un stick de memorie, cinci telefoane mobile și mai multe DVD-uri.
 
Din cercetări a rezultat că, în perioada octombrie 2016 - aprilie 2017, doi bărbați, de 29 și 30 de ani, din localitatea Fărcăşeşti, respectiv Jupâneşti ar fi recrutat, adăpostit şi exploatat sexual o minoră, de 15 ani, din judeţul Gorj, activitate din care ar fi realizat un câştig de aproximativ 15.000 de lei.
 
Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă.
 
Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii