Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Oficial. Deținutul periculos, evadat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins în județul Vrancea

ro

03 Aug, 2017 16:36 3792 Marime text
Potrivit unor surse, bărbatul condamnat la 20 de ani de închisoare care a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă ar fi fost prins în județul Vrancea. 

Cadrele Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea l-au capturat pe deținutul în cauză, în timp ce se deplasa în localitatea Tișița, situată la aproximativ 20 km de Focșani. 

Acesta se afla într-un autoturism și se îndrepta către Piatra Neamț, acolo unde se află locuința sa. 

Oficial de la Penitenciarul Poarta Albă 

În data de 03.08.2017, în jurul orelor 16.00, persoana privată de libertate Perdeicu Valentin, condamnat la 20 de ani pentru omor, în vârstă de 38 ani, care a părăsit punctul de lucru de la S.C. AVICOLA S.A din localitatea Lumina, județul Constanța, a fost capturat.

Cadrele Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea l-au capturat pe deținutul în cauză, în timp ce se deplasa în localitatea Tișița, situată la aproximativ 20 km de Focșani.

Deținutul va fi încarcerat la Penitenciarul Focșani, urmând a fi transferat și reîncarcerat în cel mai scurt timp la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă. Menționăm că în acest caz, au fost sesizate organele competente, pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.

UPDATE: 

Individul a folosit mai multe mașini de ocazie ca pasager. Nu a opus rezistență. Este reținut la IPJ Vrancea. Se aștepta escorta celor de la Penitenciarul Poarta Albă.

Citește și: 

Filtre în tot judeţul Constanţa. Alertă maximă Un deţinut din Piatra Neamț, condamnat pentru omor, este de negăsit

Ar fi omorât un copil. „L-am înecat!“ Povestea şocantă a deţinutului de la Poarta Albă, care a evadat în această dimineaţă 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii