Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată Descinderi DIICOT și BCCO la Constanţa (galerie foto)

ro

14 May, 2015 00:00 2669 Marime text
Procurorii DIICOT și ofiţerii Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, însoţiţi de trupele speciale ale Jandarmeriei, au efectuat, ieri, mai multe descinderi pe raza judeţului Constanţa.
 
Poliţiştii BCCO Constanţa au depistat şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, de cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
Astfel, au fost puse în executare nouă mandate de percheziţii domiciliare în Constanţa, Ovidiu și Valu lui Traian.
 
Acţiunea a vizat un grup infracţional organizat, ai cărui membri sunt suspectaţi că au pus în vânzare, în ultimii doi ani, droguri de risc și substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive, pe raza municipiului Constanţa.
 
În urma descinderilor, oamenii legii au identificat o instalaţie pentru cultură de canabis „indoor“, 30 de grame de marijuana, 3 kg de substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive și 800 de grame de substanţă sub formă de pulbere, susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi.
 
Poliţiştii BCCO au condus la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa cele şapte persoane, pentru audieri.
 
Acţiunea poliţiştilor s-a derulat sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, sprijiniţi logistic și operativ de SRI - Direcţia Judeţeană Constanţa, IPJ Constanţa - Serviciul Criminalistic, IJJ Constanţa și GMJ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii