Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistaţi în flagrant

ro

13 Mar, 2013 00:00 675 Marime text
La data de 11 martie, ora 11.40, poliţiştii din Lipniţa au depistat în flagrant un grup numeros de persoane care săpau şanţuri pe izlazul comunei Lipniţa, în apropierea plantaţiilor de vie, cu scopul de a sustrage ţeava metalică de la instalaţia subterană a sistemului de irigaţii de pe raza localităţii Ostrov.

Pentru reţinerea suspecţilor, s-a organizat un dispozitiv de acţiune format din poliţiştii Secţiei 8 Rurale Băneasa şi de la posturile de poliţie Dobromir şi Ostrov, fiind identificate la faţa locului 13 persoane cu vârste cuprinse între 13 şi 47 de ani, care săpau şanţuri. Asupra acestora au fost găsite cazmale, lopeţi, târnăcoape, răngi, dălţi, baroase, un flex electric, precum şi un grup generator care funcţiona cu combustibil pe bază de motorină, care producea curentul electric în vederea utilizării unui flex pentru tăierea ţevilor.

Toate persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliţiei şi audiate, iar bunurile folosite la comiterea faptei au fost ridicate pentru verificări.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii