Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dediu, singurul care a facut recurs

ro

06 Feb, 2009 02:36 1966 Marime text
bamburic_01.jpgDoar unul dintre cei trei suspecţi arestaţi în cazul Bamburic a atacat în recurs decizia prin care i-a fost prelungită starea de arest preventiv. În mod surprinzător sau nu, este vorba despre Daniel Dediu, fiul influentului om de afaceri gălăţean Lili Dediu.

Se pare că ceilalţi doi suspecţi, Dănuţ Maricel Mustaţă şi Grigore Nicolae Dănilă, s-au resemnat, cel puţin până la momentul de faţă, cu starea de arest. Astfel, la recursul care se va judeca astăzi, la Curtea de Apel Constanţa, Mustaţă şi Dănilă vor avea doar calitatea de intimat, în recursul lui Dediu. Decizia celor doi de a renunţa la calea de atac împotriva prelungirii arestului pare cu atât mai suspectă, cu cât cei trei sunt apăraţi de acelaşi avocat, din Baroul Galaţi. Astfel, gurile rele nu exclud posibilitatea ca aceasta să fie o manevră pentru a-l scoate din arest pe fiul influentului afacerist gălăţean. Dănuţ Maricel Mustaţă este cercetat pentru tentativă de omor calificat şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni, iar Dănilă şi Dediu sunt cercetaţi pentru complicitate la aceste infracţiuni. Tribunalul Constanţa a dispus prelungirea stării de arest pentru cei trei pe o perioadă de 30 de zile, care expiră pe 9 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 05 Feb, 2009 23:36 nu vedeti ca nu ne mai intereseaza cazul? Stiti de ce? Pentru ca voi faceti in asa fel incat sa dati cuvintelor un alt sens. Scrieti bai ce spune omul. Nu va mai tot luati de ala care va plateste. Disperatilor. O sa o luati in bot cu ala pentru ca ala minte peste tot. Este un mincinos din nascare. A ajuns sa se min ta si pe insusi. Nu mai face diferenta dintre adevar si minciuna nici in fata lui.