Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete semnate de președintele României Un chestor de poliţie, un procuror militar, şi doi judecători ies la pensie. Cine sunt

ro

14 Sep, 2019 03:55 4826 Marime text
Ieri, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Tupan Augustin din Ministerul Afacerilor Interne, începând cu data de 15 septembrie 2019.

De asemenea, tot ieri, preşedintele a semnat eliberarea din funcția de procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a lui Silviu George Băcanu care iese la pensie.

Prin acelaşi comunicat al Administraţiei Prezidenţiale a mai fost făcute publice următoarele:
- Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Pitești a doamnei Jeana Dumitrache – pensionare, la data de 15 septembrie 2019;
- Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Bacău a doamnei Daniela Părău – pensionare, la data de 15 septembrie 2019.

Facem precizarea că toate cele patru decrete, având numerele cuprinse între 696 şi 699 au fost publicate în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 749 din 13 septembrie anul acesta.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii