Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații cu un puternic impact emoțional despre uciderea Cristinei Palu, din Cernavodă

ro

09 Apr, 2021 13:23 5177 Marime text


Procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului Tribunalului Constanța, a făcut azi noi declarații în referire la uciderea Cristinei Palu, din Cernavodă, profesor psiholog în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia).
 
„Se pare că suspectul a căutat-o pe victimă sub pretextul că vrea să lase ceva în locuința sa, pentru că a făcut pană la mașina cu care se deplasa. Victima îl cunoaștea pe bărbat, având în vedere că îi montase ușa de apartament.
 
Când a ajuuns în holul apartamentului, în ideea de a o îndepărta de el, pentru a putea sustrage cheia apartamentului și să vină ulterior să o jefuiască, i-a cerut un pahar cu apă.
 
Victima s-a întors prea repede din bucătorie. Apoi, bărbatul i-a cerut un pix și o hârtie pentru a completa o declarație pe propiria răspundere. Atunci, el a încercat să sustragă cheia apartamentului. Victima s-a întors mullt prea repede și l-a surprins pe individ. Pentru că femeia vorbea destul de tare, el a luat hotărârea să-i astupe gura.
 
Avea asupra lui o chingă, pe care a luat-o și a strangulat victima. Jos a încercat să o lege de gât și de picioare în același timp, încât s-o împiedice să vorbească.
 
Victima a decedat, însă el nu a știut acest lucru. A cerut că a leșinat. A pus-o pe pat și a creat șcenariul unui viol nereușit, pentru a-i deruta pe anchetatori.
 
Timp de 7-8 ore a rămas în apartament. Din poșetă a luat 500 de lei.
 
Autorul s-a destăinuit fratelui său, care a anunțat Poliția.            

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii