Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie în dosarul în care conducerea CNE Cernavodă a fost trimisă în judecată de către DNA Constanţa (rechizitoriu)

ro

03 Jun, 2016 00:00 3181 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca inadmisibilă, cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate formulată de Mădălina Olteanu. Decizia nu este definitivă.
 
Decizia a fost luată în dosarul în care conducerea Centralei Nuclearoelectrice (CNE) de la Cernavodă, Ionel Bucur, directorul general al CNE Cernavodă, şi Elena Marinela Negulici, director economic al CNE Cernavodă, a fost trimisă în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa. În cauză au mai fost trimişi în judecată Mădălina Olteanu, Ionel Encică, Laurenţiu Theodor Nicola şi Victor Dărămuş. Societatea Naţională Nuclearelectrica are calitatea de parte vătămată, în timp ce Davy Security SRL, Davy Protect & Security SRL şi Davi Protect Com sunt parte responsabilă civilmente.
 

Rechizitoriu pentru conducerea CNE Cernavodă„Cuvântul de ordine care a stat la baza atribuirii contractelor este frauda“ (rechizitoriu)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • in atentia DNA 03 Jun, 2016 15:51 Verificati contractorii si subcontractorii care au lucrari in incinta U .1 si care nu beneficiaza de bonuri de hrana ca angajatii CNE.ex.Elcomex bonuri de 10 lei,UTI bonuri de 30 lei. In ce buzunare se pierde diferenta de bani,daca toti lucreaza in aceleasi conditii.