Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Crăciun, Primăria şi Consiliul local sprijină bătrânii şi familiile defavorizate din Cumpăna

ro

16 Dec, 2016 14:08 1351 Marime text

Primăria şi Consiliul local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, vor oferi pachete cu alimente unui număr de 100 de bătrâni cu venituri reduse sau cu dizabilităţi, identificaţi de către asistenţii sociali ai S.P.A.S.,  din dorinţa de a aduce un strop de bucurie bătrânilor aflaţi în nevoi.
Totodată, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria”, şi cu Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”, prin intermediul căreia s-a realizat o colectă de alimente, pentru 11 familii defavorizate din comună. Colectarea alimentelor s-a realizat în incinta Bisericii “Sfânta Paraschiva” din localitate, dar la aceasta au contribuit şi instituţiile de învăţământ prin sprijinul cadrelor didactice, al elevilor şi părinţilor acestora.
Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 11 familii nevoiaşe identificate de către funcţionarii publici ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul primăriei. La Cumpăna, este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor de Crăciun, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.
Astfel, luni 19 decembrie 2016, cu începere de la ora 13.30, la sediul Primăriei Cumpăna, Moş Crăciun va veni încărcat cu daruri, ce vor fi distribuite ulterior celor 100 de bătrâni, iar marţi 20 decembrie 2016, ora 10.00 vor primi pachete şi familiile din cadrul Campaniei “Fă-le o bucurie!”, la sediul cantinei sociale de pe lângă Biserica “Sf. Paraschiva”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii