Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:40 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean Constanţa, nu iese din arest (referat arestare + rechizitoriu)

ro

28 May, 2016 00:00 1736 Marime text
Ieri, la Curtea de Apel Bucureşti s-a judecat cererea lui Dănuţ Căpăţînă, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, de punere în libertate.
 
Solicitarea lui Căpăţînă a fost trimisă spre soluţionare judecătorului Sorin Alin Nicolescu, din Curtea de Apel Bucureşti. Potrivit unor surse, cererea lui Căpăţînă a fost respinsă.
 
Amintim că Dănuţ Căpăţînă a fost arestat preventiv zilele trecute de Florentina Ivăncioiu, judecător al Tribunalului Bucureşti, fost magistrat al Judecătoriei Constanţa.
 
Fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa este cercetat de procurorul Diana Corina Stăncele, din Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, pentru luare de mită, în formă continuată.
 
Căpăţînă este judecat într-un alt dosar instrumentat de procurorii DNA, cauza fiind trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa. Pronunţarea a fost stabilită la începutul lunii viitoare.
 
Citeşte şi 
 
Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean, întâlnire cu denunţătorul în zona Ministerului Sănătăţii (referat propunere arestare)
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Judeţean Constanţa (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii