Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat în lipsă, pentru tentativă de omor Daniel Zorică a fost prins în străinătate şi adus la Constanţa

ro

30 May, 2015 00:00 3394 Marime text
Poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa l-au preluat, joi, de pe Aeroportul „Henri Coandă“, pe Daniel Zorică, în vârstă de 29 de ani, ce are emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. Cel în cauză a fost introdus de poliţişti în arestul IPJ Constanţa.
 
Cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, el a fost arestat preventiv în lipsă, la 21 august 2014. Deja fugise din ţară şi a fost dat în urmărire internaţională, fiind depistat abia acum, prin Interpol, şi extrădat în România.
 
Tânărul este principalul suspect în cazul unei încăierări petrecute vara trecută în Mamaia, lângă clubul Le Gaga, când un alt tânăr a fost înjunghiat şi a ajuns în stare gravă la spital, medicii legişti stabilind ulterior că înţepătura suferită i-a pus viaţa în pericol.
 
Daniel Zorică, zis „Mache“, este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor, procurorilor şi judecătorilor. El a mai fost cercetat şi chiar condamnat pentru infracţiuni comise cu violenţă. În anul 2012, a primit trei ani de detenţie în dosarul în care a fost judecat, alături de alţi interlopi celebri ai Constanţei, printre care Lucian Călimărea, zis Călin Nebunul, pentru scandalul provocat în august 2009, în faţa unei săli de forţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii