Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dacă într-o zi viteza mă va ucide, să nu plângeţi, pentru că eu zâmbeam!“ Regrete şi lacrimi pentru Mihai Alexandru Adămuţ, tânărul decedat în accidentul de la Tariverde

ro

24 Mar, 2015 00:00 8165 Marime text
Un tânăr de 19 ani a murit şi alţi patru au fost răniţi grav în urma unui accident produs, duminică seară, în apropierea localităţii constănţene Tariverde, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe un câmp.
 
Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.00. Cinci tineri se deplasau cu un autoturism cu numere de Bucureşti pe DN 22 Tulcea-Constanţa, potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanța.
În apropierea comunei Tariverde din județul Constanța, șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani, Ilmaz Abdula, care a fost junior la FC Farul Constanţa, a încercat să depășească peste linia continuă o coloană de autovehicule, dar în timpul manevrei a pierdut controlul direcţiei, iar mașina a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp.
 
În urma accidentului, unul dintre pasagerii autoturismului, Mihai Alexandru Adămuţ, de 19 ani, a murit. Medicii au încercat să-i salveze viaţa tânărului care ocupa locul de lângă şofer. Era în stop cardio-respirator şi s-a stins la scurt timp. Ceilalți patru tineri au suferit răni grave.
 
Pe pagina de socializare a lui Mihai Alexandru Adămuţ au fost postate mesaje de condoleanţe. Apropiaţilor nu le vine să creadă că tânărul nu mai este printre ei.

Pe 17 martie, Mihai Alexandru Adămuţ a postat pe reţeaua de socializare un mesaj tulburător, un citat al lui Paul Walker: „Dacă într-o zi viteza mă va ucide, să nu plângeţi, pentru că eu zâmbeam!“
 
„Încă aştept să îmi spui: «Peter, am făcut rost de bani, vino cu telefonul!» Ne este greu să ştim că nu mai eşti printre noi şi că nu va mai fi la fel fără tine. Sper să fii mai fericit acolo unde eşti şi să ai grija de noi”, „Ce ai făcut, Amoled? Ai luat carnetul, dar uite că nu mai vii. Dumnezeu să te ierte, suflet bun!“, „Chiar acum când erai cel mai fericit că aveai carnet şi voiai să te plimbi... Îmi aduc aminte când m-ai sunat şi urlai în telefon: «Bă, am luat sala!» Şi apoi: «Am luat carnetul! Hai să te scot la o tură!» Vei rămâne în inimile noastre şi te vom iubi mereu şi vom avea grijă să nu te dezamăgim. Ştim că o să ai grijă de noi şi că ne vei păzi. Te vom iubi mereu! Dumnezeu să te ierte!“, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii tânărului decedat.
 
Duminică, victimele accidentului dăduseră check-in pe Facebook, în care era specificat faptul că se află pe A2, cu mesajul „Help me lose my mind“.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii