Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum poate scăpa Nicuşor Constantinescu de noul mandat de arestare (rechizitorii)

ro

05 Sep, 2014 00:00 1530 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, este posesorul unui nou mandat de arestare.
 
Ieri, Iulia Cezara Suciu, judecător al Tribunalului Constanţa, a hotărât arestarea preventivă a lui Constantinescu pe o perioadă de 30 de zile de la data punerii în executare a măsurii arestării preventive. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa în termen de 48 de ore de la comunicare.
 
Nicuşor Daniel Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, pe data de 25 aprilie, pentru abuz în serviciu în formă continuată. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Pe data de 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, într-o altă cauză, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al RAJDP Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Acest ultim dosar se află pe rolul Tribunalului Bucureşti, instanţă care a emis primul mandat de arestare preventivă pe numele şefului suspendat al CJC.
 
În prezent, Nicuşor Constantinescu se află în SUA, unde a fost operat. Tot în SUA, preşedintele suspendat al CJC a fost filmat fumând o ţigară şi făcând cumpărături.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii