Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au fost trataţi jucătorii de la FC Viitorul. Războiul psihologic cu cei de la FC Porto

ro

21 Feb, 2017 09:26 1636 Marime text

În această după amiază, de la  ora 16.00, FC Viitorul Constanţa va juca, în deplasare, prima manşă a optimilor de finală în Youth League, împotriva portughezilor de la FC Porto. 

În perspectiva meciului de astăzi, jucătorii echipei noastre au efectuat antrenamentul oficial, însă au avut parte de surprize neplăcute. Reprezentanţii FC Viitorul Constanţa au postat pe pagina de Facebook a clubului un mesaj cu păţania de ieri. 

Luni după-amiază, jucătorii formației FC Viitorul Youth (antrenor Nicolae Roșca) au susținut antrenamentul oficial la Porto. Surprinzător, chiar dacă vremea este însorită și termometrele înregistrau 17 grade Celsius, gazdele au refuzat să ofere constănțenilor terenul oficial de joc pentru antrenament, astfel că tehnicianul Nicolae Roșca a condus antrenamentul pe un teren sintetic. Mai mult, în imediata vecinătate a terenului sintetic erau alte trei stadioane de antrenament cu iarbă naturală, însă oficialii lui FC Porto le-au interzis constănțenilor să folosească vreunul dintre acestea. În imaginile următoare puteți vedea cele trei terenul gazonate din vecinătatea terenului sintetic oferit spre antrenament Viitorului”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Sursa foto: Facebook Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii