Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost posibil accidentul rutier soldat cu un mort şi cinci răniţi

ro

28 Aug, 2013 00:00 2750 Marime text
Accident rutier foarte grav aproape de municipiul Mangalia. O femeie a murit, iar alte cinci persoane (printre care şi doi copii) au ajuns în atenţia medicilor, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit. În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că tragedia a avut loc din cauza faptului că unul dintre cei doi conducători auto nu a acordat prioritate de trecere.

Conform organelor de anchetă, luni seara, în jurul orei 20.50, Ion Neculau, de 43 de ani, din Iaşi, a condus un autoturism marca Skoda pe DN 39, dinspre municipiul Constanţa către Mangalia. Ajuns la intersecţie cu DC4, poliţiştii spun că şoferul s-a încadrat pentru a face viraj către stânga spre Costineşti, însă nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de Cristina Căliman, de 22 de ani, din Constanţa.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a Luminiţei Manolache, de 40 de ani, din Iaşi, pasager pe locul din dreapta faţă în primul autoturism, vătămarea corporală gravă a lui Carmen Neculau, de 38 de ani, din Iaşi, şi a unei fetiţe de un an, pasagere în cel de-al doilea autoturism. De asemenea, a mai rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Cătălin Căliman şi a altor doi pasageri (unul dintre ei fiind un copil de un an). Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au deschis un dosar de cercetare, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a avut loc tragedia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii